Състояние: Втора употреба

Задайте въпрос

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Захранване Lenovo ThinkCentre M57 M58 SFF DPS-280KB 45J9425 45J9423

  • Производител: Lenovo
  • Код: 107211
  • Наличност: В наличност
  • 36.00лв


Етикети: lenovo, kompjutrni chasti

Гаранционни условия

Стандартният гаранционен срок на реновираните компютри, монитори и лаптопи от Карат-Сервиз е 12 месеца. Всеки лаптоп, монитор или компютър втора употреба може да бъде върнат до 30 дни след покупката. Изключение от общите гаранционни условия са единствено батериите на преносимите компютри, които са с гаранция от 1 месец. Предлаганите стоки са употребявани, освен ако не е указано друго. Продуктите са тествани и покриват всички критерии за качество и надеждност. Всеки лаптоп и компютър може да бъде закупен с легален Windows по програмата MAR, с възможност за безплатен ъпгрейд до Windows 10.

Класификация

Класификацията на различните класове лаптопи, монитори и компютри втора употреба може да прочетете тук.

Предлаганите резервни части за лаптопи, монитори и компютри са употребявани, освен ако не е указано друго.

Относно резервните части

Частите за лаптопи, монитори и компютри са втора употреба, освен ако не е указано друго. Внимателно сравнете от снимките и парт номерата за съвместимост с Вашата резервна част. Ако не сте сигурни - свържете се с нас.

Дънните платки за лаптопи са тествани преди и след разкомплектоване на лаптопа за части. Твърдите дискове са тествани за лоши сектори. Матриците за лаптоп са тествани на натуралната си резолюция.

Последни