За нас

Фирма "Карат-сервиз" е създадена през 1991 година в град Бургас с малък персонал, но с големи амбиции. Oсновен предмет на дейността са търговия и ремонт на електронни пишещи машини и офис техника.


   През следващите години клиентите на фирма "Карат-сервиз" нарастват на над 1500 и това налага увеличаване на персонала и разширяване на пакетите от предлагани услуги.


   През 1994 година, в резултат от коректната си работа, и в крак с новите изисквания, "Карат-сервиз" добавя към дейността си търговия и сервиз на електронни касови апарати с фискална памет и периферия за тях. 


   През 1996 година, в отговор на постоянно разрастващата се дейност и изисквания към редовните клиенти, фирма "Карат-сервиз",  вече с персонал от 10 служители, открива свои офиси в град Айтос и град Приморско.


   Създават се и нови, за времето си, видове услуги, като разнос на консумативи на място при клиента и цялостна сервизна поддръжка на офиси, магазини и търговски обекти.


   През 1997 година фирма "Карат-сервиз" разширява дейността си в областта на компютърните технологии и сервизната поддръжка на периферия, както и доставката на консумативи за тях.


   Откриват се и два нови офиса в град Бургас, в интерес и, в удобство за клиентите, и за покриване на тeхните постоянно растящи изисквания.


   Към началото на 2012 година, фирма "Карат-сервиз",  разполага с осем офиса в градовете: Бургас, Айтос, Китен, Царево, Поморие, Несебър и София. Над тридесет висококвалифицирани специалисти в горепосочените дейности, постоянно развиват своя професионализъм и нареждат фирмата на една от лидерските позиции в тези родове дейности.


   Фирма "Карат-сервиз" продължава напред своето развитие с намерение, и за в бъдеще, безкомпромисно да отстоява своя професионализъм в интерес на многобройните си клиенти.


Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.

Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.


 


Последни

Панти Asus Pro60