Състояние: Втора употреба

Задайте въпрос

Бележка: HTML не се показва!
    Лош           Добър

Заден капак матрица DV6000 431389-001 ZYE3GAT8LCTP103A EAAT8003014

  • Производител: HP-Compaq
  • Код: 100577
  • Наличност: Няма наличност
  • 12.00лв


Етикети: hp-compaq, hp pavilion dv6000, korpusi, chasti za laptop po marka i model

Гаранционни условия

Стандартният гаранционен срок на реновираните компютри, монитори и лаптопи от Карат-Сервиз е 12 месеца. Всеки лаптоп, монитор или компютър втора употреба може да бъде върнат до 30 дни след покупката. Изключение от общите гаранционни условия са единствено батериите на преносимите компютри, които са с гаранция от 1 месец. Предлаганите стоки са употребявани, освен ако не е указано друго. Продуктите са тествани и покриват всички критерии за качество и надеждност. Всеки лаптоп и компютър може да бъде закупен с легален Windows по програмата MAR, с възможност за безплатен ъпгрейд до Windows 10.

Класификация

Класификацията на различните класове лаптопи, монитори и компютри втора употреба може да прочетете тук.

Предлаганите резервни части за лаптопи, монитори и компютри са употребявани, освен ако не е указано друго.

Относно резервните части

Частите за лаптопи, монитори и компютри са втора употреба, освен ако не е указано друго. Внимателно сравнете от снимките и парт номерата за съвместимост с Вашата резервна част. Ако не сте сигурни - свържете се с нас.

Дънните платки за лаптопи са тествани преди и след разкомплектоване на лаптопа за части. Твърдите дискове са тествани за лоши сектори. Матриците за лаптоп са тествани на натуралната си резолюция.

Последни